Extreme weather conditions

19.01.2013 - 19:46 / hanhan.


Okei, täytyy olla ymmärtäväinen ja silleen, mutta en voi silti olla kuin huvittunut. Lunta ei kuitenkaan satanut kovin paljon, mutta silti se onnistui saamaan kriisin aikaiseksi. Pieni hätä oli tosin minullakin, kun toisen maiharin vetoketju päätti sopivasti hajota, ja sen takia olen joutunut liukastelemaan tennareissa. Onneksi pakkasta ei ole kuin pari astetta..!

Ja kyllä täällä osataan ottaa myös ilo irti lumesta, eilenkin oli paljon porukkaa pihalla lumisotaa ja muuta hauskaa leikkimässä. Se tosin loppui lyhyeen, sillä tänään oli asuntolan oveen ilmestynyt lappu, jossa lumisota kielletään, koska lähialueen asukkailta on tullut valituksia ja SE KATSOTAAN PAHOINPITELYKSI. Joten jos olet joskus leikkinyt lumisotaa kavereiden kanssa, olet RIKOLLINEN.

Niinpä niin. Tällasta tänään, jotain muuta huomenna! (tai joskus)

 

Kategoria: Coventry noin yleensä, Hulluja nuo britit, Lunta!.



5 vastausta - “Extreme weather conditions”

  1. monokuroka Kirjoittaa:

    Sellaista se on ulkomailla.
    YOU KEEP SAYIN’ THERE IS SNOW FOR MEEEEEEEEEE

    .. 8D lulz

  2. mama Kirjoittaa:

    No voi hyvänen aika:)

  3. Reetardi Kirjoittaa:

    Eihhh, kyllä sain naurut! 😀 Skoteissa on kuulemma +10 astetta kun pääsen sinne. Mut hei, käyttääkö kukaan paikallinen kumppareita? Skoteissa asuva puolalainen kamuni kielsi mua ottamasta kumppareita mukaan jos en halua näyttää aivan idiootilta turistilta… Tylsää!

  4. hanhan Kirjoittaa:

    Kyllä täällä ainakin näkyy paljon kumppareita, varsinkin nyt kun on nämä äärimmäiset sääolosuhteet. Jos skoteissa sitten suhtaudutaan kumppareihin eri tavalla?

  5. briik Kirjoittaa:

    Paitsi että kumppareiden pitää olla sellaset muovisen näköset ja rumat 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Info

Teetauko 2.0 on täällä! Entinen vaihtoblogi, nykyinen ihanmitävaan-blogi. Pääosassa edelleen Hanna 24v, joten jutut ovat yhtä tasokkaita kuin aina ennenkin.