Välttelen kaikkea muuta

25.04.2013 - 20:05 / hanhan.


Törmäsin tällaiseen juttuun jossakin, en nyt muista missä, ja koska en halua tehdä kouluhommia, päätin sitten piirtää sen. Pelaan siis Assassin’s Creed kolmosta tällä hetkellä. Piirsin assassin-asun sijasta nuo vaatteet, koska viimeksi kun pelasin niin Connorilla oli nuo päällä (siis en todellakaan tarkoituksella välttele monimutkaisen assassin-asun piirtämistä). Nokkelimmat pokkelimmat saattavat hoksata missä vaiheessa peliä olen menossa, eh heh. Ei spoilereita kommentteihin, kiitos!

Meni muuten tilaukseen paketti, jossa on Assassin’s Creed ykkönen, kakkonen, Brotherhood ja Revelations. Kakkonen minulla on jo ja olen pelannut sen läpi, mutta lähti niin halvalla (20£ neljästä pelistä) että oli pakko! Että tuota, saa nähdä miten tässä käy.

Kategoria: Random.4 vastausta - “Välttelen kaikkea muuta”

 1. kata Kirjoittaa:

  Eiii, supersöpö! Nuo hiukset <3

 2. Mama Kirjoittaa:

  no en sitten spoilaa…

 3. monokuroka Kirjoittaa:

  HANEZIO
  EZIHAN

 4. hanhan Kirjoittaa:

  Ei Ezio ku Connor, pölö.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Info

Teetauko 2.0 on täällä! Entinen vaihtoblogi, nykyinen ihanmitävaan-blogi. Pääosassa edelleen Hanna 24v, joten jutut ovat yhtä tasokkaita kuin aina ennenkin.